epiloger.blogg.se

Det enda viktiga i en bok är den betydelse den har för dig!

Fuckboy

Publicerad 2018-05-28 15:51:00 i Allmänt, Bokrecension,

 
 
 
Cecilia Salamon har skrivit en handbok i konsten att dejta, som heter Fuckboy (Bookmark, 2018). Boken är liksom en karta att orientera sig med i dejtinglandskapet. Det handlar om destruktiva dejtingmönster, om olika fuckboys personligheter och om seglivade myter om relationer och dejter. På ett enkelt och humoristiskt språk så ger Salamon en klarare bild av dejtingdjungeln. Jag skrattar gott ibland, svär av indignation eller ler igenkännande. 
 
I boken finns också praktiska tips, det finns sidor man kan anteckna på, riva ut och spara. Jag tyckte mycket om att läsa den här boken och jag tror att den kan vara till hjälp för tjejer när det gäller att dejta.
 
Fast ibland kände jag bara; oj så mycket att komma ihåg, att veta, att förhålla sig till! Det verkar krångligt att dejta, men med den här handboken blir det nog lättare.
 

Kommentarer

Postat av: Vargnatts bokhylla

Publicerad 2018-05-28 21:05:53

Har också läst den! Var rolig läsning många gånger :)

Svar: Ja, visst var det? Handfasta tips skrivet med en glimt i ögat.
Dhana

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dhana

Jag är sjukpensionär pga en whiplashskada. Har alltid läst mycket och skulle inte klara mig utan litteraturens roll i mitt liv. Jag tar emot rec ex (endast fysiska böcker). Vill du komma i kontakt med mig? Mejla mig på [email protected] och om du vill följa min blogg så klicka på RSS-knappen som du finner längst ner på sidan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela