epiloger.blogg.se

Det enda viktiga i en bok är den betydelse den har för dig!

Vad är du beredd att göra?

Publicerad 2017-01-30 20:57:50 i Allmänt, Bokrecension,

 
 
 
Förra gången jag läste Harlan Coben blev jag inte imponerad, men hans Främlingen (Bookmark, 2017) imponerar mer. Intrigen är finurligt uppbyggd, även om språket och personbeskrivningarna lämnar en del övrigt att önska. Är man dock ute efter underhållning är detta rätt bok!
 
Tänk dig att en främlingen dag säger till dig saker som han inte borde veta något om och som du definitivt inte vet något om? Tänk dig sedan vilka konsekvenser detta får, inte bara för ditt eget liv, utan även för andras. Adam Price får uppleva detta. En främling säger saker till honom om hans fru- och livet förändras för alltid. Boken ställer frågan vad man är beredd att göra för att skydda sin familj, hur långt man kan gå - och vilka krafter en sådan fråga kan släppa lös.
 
 

Om

Min profilbild

Dhana

Jag är sjukpensionär pga en whiplashskada. Har alltid läst mycket och skulle inte klara mig utan litteraturens roll i mitt liv. Jag tar emot rec ex (endast fysiska böcker). Vill du komma i kontakt med mig? Mejla mig på [email protected] och om du vill följa min blogg så klicka på RSS-knappen som du finner längst ner på sidan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela