epiloger.blogg.se

Det enda viktiga i en bok är den betydelse den har för dig!

Litterärt nyårslöfte

Publicerad 2019-12-31 22:56:21 i Allmänt, Boktips,

Kanske är det fusk, men jag avger inga nyårslöften jag inte kan hålla. Nu talar jag om litterära nyårslöften, för några andra löften ger jag inte. 
 
Året som varit hade jag som mål att läsa böcker som jag vanligtvis inte brukar läsa och det har jag hållit. Det har gett som resultat en hel del oväntade läsupplevelser. Årets litterära nyårs blir dock följande: jag ska läsa om böcker som jag länge tänkt läsa om, men som inte blivit av
 
Metro-serien var ett tag sedan jag läste eller i alla fall den första boken. Fast jag tänkte läsa alla efter varandra, tidigare fick jag ju vänta på att de olika delarna skulle komma ut, men nu kan jag läsa alla på en gång. Kanske blir det en annan läsupplevelse?
 
 
Åh, Sagan om ringen-trilogin bara älskar jag, men det var mycket längesedan jag läste den! Verkligen längesedan, därför är det dags nu. Denna volym köpte jag på en secondhand, jag föll för den direkt. En så välläst bok att den måste tejpas, tyder på en bokälskare av rang! People of the Book kommer jag inte ihåg vart jag köpte, men jag minns att jag fångades av den. Historikern och Steglitsan är böcker som jag blev sugen på att läsa om.
 
 
Jag hoppas ju att den 6:e delen kommer snart, så därför tänkte jag att jag skulle ta och läsa alla delarna så jag har dom i färskt minne!
 
 
 
Denna bok är en joker. Var bara tvungen att slänga in den i högen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Dhana

Jag är sjukpensionär pga en whiplashskada. Har alltid läst mycket och skulle inte klara mig utan litteraturens roll i mitt liv. Jag tar emot rec ex (endast fysiska böcker). Vill du komma i kontakt med mig? Mejla mig på [email protected] och om du vill följa min blogg så klicka på RSS-knappen som du finner längst ner på sidan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela