epiloger.blogg.se

Det enda viktiga i en bok är den betydelse den har för dig!

Ner i mörkret

Publicerad 2022-02-24 18:10:24 i Allmänt, Bokrecension,

G.R. Halliday har skrivit två böcker, den senaste heter Ner i mörkret och handlar om tre misstag, två mord och ett offer kvar. En företagsledare mittas mördad och grymt stympad, kort därefter hittas ytterligare ett offer, som är stympad på samma sätt. Monica Kennedy tilldelas fallet och utredningen tar henne tillbaka i tiden. Men de två offren är inte ensamma om att råka illa ut, fler människor blir utsatta. Utredningen som Monica påbörjat leder henne oundvikligen ner i mörket, till en ondska som är så svart att man skyggar.
 
 
 
Det är egentligen inget fel på denna bok, den är en vanlig deckare - men det är just det som är problemet; att den är så vanlig. Det finns inget som gör den säregen utan den passar in i den deckar-mall som är populärt just nu. Gillar man det så kan absolut läsa den.
 
 

Om

Min profilbild

Dhana

Jag är sjukpensionär pga en whiplashskada. Har alltid läst mycket och skulle inte klara mig utan litteraturens roll i mitt liv. Jag tar emot rec ex (endast fysiska böcker). Vill du komma i kontakt med mig? Mejla mig på [email protected] och om du vill följa min blogg så klicka på RSS-knappen som du finner längst ner på sidan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela