epiloger.blogg.se

En blogg om böcker, om läsande och om kärlek till litteraturen

Återvändaren

Publicerad 2021-05-20 22:39:00 i Allmänt, Bokrecension, Boktips,

13-årige Johnny hittas drunknad och det verkar vara självmord. 25 år senare återsamlas hans forna klasskamrater för en begravning av en annan gemensam kamrat. En av återvändarna är polisen Erik, som börjar nysta i dödsfallet av Johnny. Spåren leder till skoltiden och en viss klass, där bara två elever fortfarande är i livet. Vad var det som hände i klassen? Vem vill fortfarande efter alla dessa år hindra sanningen från att komma fram? Erik får möta spöken från det förflutna och göra upp räkningen en gång för alla.
 
 
 
Återvändaren är Anders Sundkvist debutroman och vilken debut sen! Mörka hemligheter rullas sakta upp och bygger upp spänningen till det olidligas gräns. Men först på de sista sidorna får läsaren veta vad som hänt och varför. En riktig bladvändare med andra ord.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dhana

Jag är sjukpensionär pga en whiplashskada. Har alltid läst mycket och skulle inte klara mig utan litteraturens roll i mitt liv. Jag tar emot rec ex (endast fysiska böcker). Vill du komma i kontakt med mig? Mejla mig på anna.deshnoor@icloud.com och om du vill följa min blogg så klicka på RSS-knappen som du finner längst ner på sidan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela