Många liv

Allmänt / Böcker, Litteratur, Livet, Livsviktigt, Längtan, Läsglädje / Permalink / 1
 
 
Jag är född med en boklista som jag aldrig kommer att kunna avsluta!
 
Å böcker, böcker, böcker!!!! Alla dessa böcker som bara väntar på att jag ska ta upp dom, öppna pärmarna försiktigt och förväntasfullt bläddra bland sidorna - alla dessa böcker som väntar på mig och vill bli lästa! Inte kommer jag att ha någon chans att läsa alla böcker som jag vill, som jag tycker verkar intressanta, spännande, som får mig att gå bortom min egen horisont. Jag har ett okänt antal böcker i mina bokhyllor som jag inte läst - mitt nyårslöfte för i år var att ine köpa några nya böcker förrän jag har läst alla olästa böcker jag har, vilket har gått sådär....dvs inte alls - och samtidigt ser jag varje dag böcker som liksom ropar på mig, som jag lagrar i min minnesbank (dvs skriver upp i mobilens notebook) för att vid tillfälle köpa eller, mindre troligt, låna på biblioteket. 
 
Det är bara att konstatera att jag skulle ha behövt leva många liv för att hinna läsa alla böcker jag vill. Väldigt många liv faktiskt.
#1 - - Linnea:

Så mycket böcker, så lite tid..
Jag har hundratals olästa böcker hemma och minst lika många som jag inte har i min ägo men som jag vill läsa nu, nu, nu. Och så kommer det nya hela tiden! :o

Till top