Rea-böcker

Allmänt / Boktips, Böcker, Glädje / Permalink / 0
 
 
 
 
Böckerna från Adlibris har kommit. Jag föll till föga för Ferrantes böcker, annars brukar jag inte köpa och läsa sånt som "alla andra" läser, men ibland händer det även om det sitter långt inne. Två klassiska deckare, en bok om Nordkorea och en roman av Katherine Webb, som jag tyckte verkade bra.
 
Detta var årets inköp av böcker, nya böcker alltså. Enda gången jag har råd med att köpa nya böcker är i februari, annars blir det begagnade böcker för mig. Nya eller gamla - böcker är alltid böcker, världar som väntar på att upptäckas.
 

Bokrean

Allmänt / Boktips, Böcker, Förväntan, Litteratur, Litterära giganter / Permalink / 1
 
 
 
Så har då årets stora händelse för boknördar startat och jag var naturligtivs på plats klockan sju imorse när portarna slogs upp till den lokala bokhandeln. Jag hade i förväg skrivit upp vilka böcker jag skulle ha, så när jag väl kom dit så gick jag runt och letade - utan resultat. Då såg jag att andra (mest äldre och medelålders) lämnade sina lappar till någon i personalen, som då letade reda på böckerna. Så då gjorde jag också det - och på en minut hade jag alla böcker jag skulle ha, gick till kassan och betalade - och eftersom jag var medlem så fick jag fyra böcker för tre - och gick ut och till bilen och hem. Allt tog ca 15 minuter!
 
Vad hittade jag då? Jo, Dickens Två städer, Hoegs Effekten av Susan, Harper Lees Ställ ut en väktare samt Vaughns En handull stoft. Jag ser verkligen fram emot att läsa dessa böcker! Jag har även beställt några böcker från Adlibris som jag tror ska komma imorgon. Det ser jag också fram emot. Vilka böcker har ni fyndat på bokrean?  
Till top